Tânăr din Suceava reţinut în Alba după ce a fost prins cu 300.000 de ţigări de contrabandă în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina condusă de bărbat era plină de ţigări de contrabandă
Maşina condusă de bărbat era plină de ţigări de contrabandă

Poliţiştii din Alba au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani din judeţul Suceava care transporta cu o autoutilitară aproape 300.000 de ţigări netimbrate.

A fost reţinut pentru deţinere ilegală de produse accizabile şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

La data de 17 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba au depistat, pe raza municipiului Alba Iulia, o autoutilitară condusă de G.C., de 21 de ani, din judeţul Suceava, cu care erau transportate 298.960 ţigarete fără marcaj fiscal şi fără documente de provenienţa sau transport.

Întreaga cantitate de ţigări a fost indisponibilizată, în vederea confiscării, iar faţă de tânărul care le transporta a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de „deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării”.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a lui G.C. precum şi în vederea stabilirii prejudiciului cauzat bugetului de stat, prin faptele sale.

Citiţi şi:

 

Au luat credite ilegale pe numele a 20 de angajaţi cu adeverinţe false. După 10 ani a venit nota de plată: condamnare la închisoare

 

Cum a fost scăpat de conflict de interese penal un primar de la ţară. Motivarea ridicolă ar putea ajunge studiu de caz

 

Criminalul din Cugir, trimis în judecată. Bărbatul şi-a înjunghiat fosta concubină şi pe tatăl acesteia, care a murit la spital

 

Trei tineri arestaţi preventiv la Alba Iulia pentru 17 furturi din maşini. Prejudiciul depăşeşte 40.000 de lei

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite