Trei tineri arestaţi preventiv la Alba Iulia pentru 17 furturi din maşini. Prejudiciul depăşeşte 40.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au furat bunuri în valoare de 40.000 de lei
Tinerii au furat bunuri în valoare de 40.000 de lei

Trei tineri din Alba Iulia şi Zlatna, unul dintre ei minor, au fost arestaţi, fiind acuzaţi de furt din autoturisme şi producerea unui prejudiciu de 40.000 de lei. Aceştia au spart în total 17 autoturisme parcate în Alba Iulia, în perioada iulie-septembrie 2016

Tinerii „operau” noaptea, prin spargerea cu un levier a geamurilor sau prin forţarea sistemelor de închidere ale portierelor maşinilor. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celor trei a fost dispusă în 7 octombrie, pentru 18 infracţiuni de furt calificat.

În 10 octombrie, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile faţă de cei trei inculpaţi, care a fost admisă marţi, 11 octombrie, de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 30.07.2016 – 07.09.2016, inculpaţii ar fi pătruns pe timp de noapte şi prin efracţie, respectiv prin spargerea cu un levier a geamurilor sau prin forţarea sistemelor de închidere ale portierelor, în interiorul a 17 autoturisme parcate pe raza municipiului Alba Iulia şi ar fi sustras diferite sume de bani şi bunuri pe care le-au valorificat, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu total în cuantum de aproximativ 40.000 lei. Totodată, cei trei inculpaţi ar mai fi comis împreună o infracţiune de furt calificat în dauna unei societăţi comerciale, în noaptea de 18/19.08.2016.

Cei trei se numesc Marius Jurj (23 de ani) din Zlatna, Raul Andrei Nistor (18 ani) din Alba Iulia şi Emilian Ştefan S. (15 ani) din Alba Iulia.

Citiţi şi:

Bărbatul din Alba Iulia arestat pentru deţinere de materiale pornografice cu minori poate fi extrădat în Anglia

Părinţii tânărului de 30 de ani găsit mort pe o stradă din Alba Iulia: „I-au pus ceva în băutură. Ştia prea multe“

Patru bărbaţi din Alba condamnaţi la închisoare cu executare. Au tâlhărit un bătrân şi l-au încuiat în casă

 

Tânăr din Alba Iulia, judecat pentru trafic de etnobotanice şi uz de armă, găsit mort pe stradă, fără urme de violenţă

 

Cinci tineri din Alba, răniţi într-un accident rutier. Patru sunt în stare gravă la un spital din Târgu Mureş

 

Şapte funcţionari de la Casa de Pensii Alba, trimişi în judecată pentru neglijenţă în serviciu. Sunt acuzaţi că nu au verificat legalitatea unor dosare de pensie

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite