Șoferiță de 42 de ani surprinsă cu o viteză de 134 de km/h în oraș. Sancțiunea drastică pe care a primit-o

0
Publicat:

O șoferiță în vârstă de 42 de ani a fost depistată de polițiști rutieri din Alba în timp ce circula cu mașina cu o viteză de 134 de kilometri pe oră într-o zonă în care limita de viteză este de 50 kilometri pe oră.

Șoferița a rămas fără permis pentru 120 de zile FOTO Adevărul
Șoferița a rămas fără permis pentru 120 de zile FOTO Adevărul

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat în perioada 30 - 31 martie 2023, pe raza întregului județ, o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, fiind vizați, în principal, conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză și pietonii care nu respectă regulile de circulație privind traversarea sau circulația pe drumurile publice.

În cele două zile de acțiune, au fost depistați 191 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză și 25 de pietoni care s-au angajat în traversări neregulamentare. Față de cinci conducători auto, care au fost depistați conducând autovehicule cu viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita legală, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

De exemplu, în seara zilei de 30 martie, în jurul orei 21,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat o femeie de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Moților din orașul Zlatna, cu viteza de 134 kilometri/oră. Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional, iar, ca și măsura complementară, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile. Amenda minimă pentru o astfel de viteză este de 1.305 de lei.

De asemenea, în seara zilei de 31 martie 2023, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Sântimbru, cu viteza de 104 kilometri/oră. Și în acest caz a fost aplicată sancțiune contravențională, iar, ca și măsura complementară, a fost dispusă suspendarea permisului de conducere, pentru 90 de zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite