Revelion cu muzică clasică şi focuri de artificii în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din Alba Iulia care nu şi-au făcut planuri de Revelion sunt invitaţi să petreacă noaptea dintre ani sub cerul liber în Piaţa Cetăţii, centrul istoric al oraşului. Autorităţile locale au pregătit şi în acest an un foc de artificii, acompaniat de acorduri muzicale din concertul de Anul Nou de la Viena.

Alături de cei care vor alege să petreacă Revelionul aici, va fi şi primarul Mircea Hava pentru a le ura tuturor “La mulţi ani”. De asemenea, reprezentanţi ai administraţiei locale vor împărţi celor prezenţi calendare speciale pentru anul 2015, cu imagini din Alba Iulia. Evenimentul începe cu aproximativ o jumătate de oră înainte de ora 00.00.

În Piaţa Cetăţii este amenajat şi Parcul Sărbătorilor de Iarnă. La miezul nopţii, atmosfera de aici va fi întregită de focul de artificii ce va cufunda oraşul în lumină şi de acordurile muzicale de la concertul din Viena. 

Nici în acest an organizatorii nu au pus la cale concerte, aşa cum o fac marile oraşe în noaptea de Revelion. Cei prezenţi vor putea servi un pahar de vin fiert de la căsuţele din Piaţa. De asemenea, cei care doresc să ciocnească un pahar de şampanie vor trebui să vină cu aceasta de acasă.

Vor fi două ore de muzică clasică, începând mai devreme cu o oră de intrarea în 2015. Valsul vienez poate fi o invitaţie pentru mulţi la dans sub cerul liber.

Pensionări la Consiliul Judeţean Alba. Cinci angajaţi cu activitate de zeci de ani părăsesc instituţia

Servicii inedite în oferte de Revelion la pensiuni din Apuseni: piscină, saună, jacuzzi şi plimbări cu sănii trase de cai

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite