Pensionări la Consiliul Judeţean Alba. Cinci angajaţi cu activitate de zeci de ani părăsesc instituţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci angajaţi ai Consiliului Judeţean Alba cu activitate de zeci de ani în cadrul instituţiei se pensionează de la 1 ianuarie 2015. În ultima şedinţă a CJ Alba din 2014, preşedintele Ion Dumitrel a oferit fiecăruia câte o diplomă şi un cadou drept recunoştinţă pentru contribuţia lor la administrarea judeţului.

Angajaţii care se pensionează de la 1 ianuarie 2015 sunt Mariana Hurbean (secretarul instituţiei), Eugenia Mărginean (arhitect şef), Elena Anghel Coman (consilier superior – cultură), Tiberiu Toma (71 de ani, numit de preşedintele Ion Dumitrel „fondatorul instituţiei) şi Magdalena Bene.

“A fost pentru mine o onoare să vă asist. Nu vă fac nicio concesie spunându-vă că vă apreciez foarte mult. Comparativ cu alte judeţe aici se lucrează bine, există dialog şi acest lucru se vede în rezultatele obţinute”, le-a spus Mariana Hurbean consilierilor judeţeni şi colegilor aflaţi în sală.. 

Mariana Hurbean nu va pleca definitiv din instituţie şi va activa în continuare ca şi consilier al preşedintelui Ion Dumitrel. În relaţii de colaborare cu instituţia rămâne şi Magdalena Bene, care este manager de proiecte ale Consiliului Judeţean, finanţate din fonduri europene.

Imagini de colecţie. Mocăniţa de pe Valea Arieşului în urmă cu 20 de ani

FOTO Atracţii turistice noi în Cetatea Alba Iulia: Muzeul Principia şi drumul roman ”Via Principalis”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite