O femeie şi-a bătut bărbatul până l-a băgat în spital. Urmarea: arestul poliţiei şi dosar pentru violenţă în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
femeie catuse arestata foto shutterstock

Poliţiştii din Aiud, judeţul Alba, au reţinut o femeie care şi-ar fi agresat soţul. A fost emis şi un ordin provizoriu de protecţie.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi miercuri, de către un bărbat de 56 de ani din comuna Râmeţ, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu a fost agresat de către soţie. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri spontane, femeia, în vârstă de 55 de ani, şi-ar fi lovit soţul, cu un obiect contondent.

În urma incidentului, bărbatul a suferit leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico - legale, are nevoie de 45 – 50 de zile de îngrijiri medicale. 

Poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de bărbat, a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecţie, pentru o perioadă de 5 zile. 

Totodată, faţă de femeie a fost întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore. În cursul zilei de joi, 10 martie 2022, femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Vă mai recomandăm:

 

A început construcţia mall-ului de 45 de milioane de euro de la Alba Iulia. Replica proprietarilor celuilalt complex

 

Atacul asupra unui cuplu, auzit în direct la 112. Agresorul a făcut măcel: „Vezi, ţi-am zis că vin să te omor!“

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite