O femeie a murit carbonizată în propria mașină. A pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod VIDEO

0
Publicat:

O femeie de 66 de ani a murit carbonizată, în propria mașină, în urma unui accidentul rutier ce s-a produs pe un drum județean din Alba.

Mașina a ars în întregime FOTO ISU Alba
Mașina a ars în întregime FOTO ISU Alba

Tragedia a avut loc pe drumul județean DJ 107 B, între localitățile Cergău Mare și Roșia de Secaș din județul Alba. Un autoturism a lovit un cap de pod și a luat foc.

O femeie de 66 de ani din comuna Cergău, care se afla la volanul autoturismului, a decedat. Femeia aflată la volan a rămas încarcerată. Până la sosirea pompierilor, focul a cuprins toată mașina. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 februarie 2024, în jurul orei 17.00, o femeie de 66 de ani, din comuna Cergău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 B, în afara localității Roșia de Secaș, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un capăt de pod, iar autoturismul a luat foc.

În urma accidentului, conducătoarea auto, care era singură în autoturism, a decedat. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii au deschis dosar penal pentru a putea cerceta condițiile în care s-a produs accidentului rutier. Având în vedere că victima era singură în mașină, dosarul va fi închis la finalizarea cercetărilor.

Accident cu cinci răniți la Câmpulung Moldovenesc

Tot sâmbătă, cinci persoane, dintre care trei sunt copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 17, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, din județul Suceava

Potrivit reprezentanților ISU Suceava, un autoturism a intrat într-un stâlp de beton, care susţinea reţeaua de electricitate.

„În urma evenimentului, doi adulţi şi trei minori, conştienţi şi cooperanţi, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ", au transmis reprezentanţii ISU Suceava.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite