Motociclist vitezoman, prins cu 155 km/h prin oraș. Rămas fără permis și plăcuțe, a schimbat culoarea motocicletei și a ieșit în trafic VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 ani din Alba a ajuns în stare gravă la spital pentru că a intrat cu motocicleta într-un autoturism. Cu câteva ore înainte, permisul și plăcuțele de înmatriculare i-au fost reținute pentru viteză.

Urmările accidentului surprinse de un trecător FOTO Facebook
Urmările accidentului surprinse de un trecător FOTO Facebook

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie 2024, în zona unui sens giratoriu din Alba Iulia.

Tânărul a dat dovadă de un teribilism ieșit din comun. Cu câteva ore mai devreme, acesta a fost amendat de poliție, a rămas fără permis și fără plăcuțele de înmatriculare fiind depistat cu o viteză de 155 de kilometri pe oră în oraș.

Potrivit unor surse, citate de alba24.ro, tânărul avea un sistem montat pe motor care îi permitea să își ascundă plăcuțele. Ulterior momentului în care a fost oprit de poliție, a postat pe Instagram și TokTok un filmuleț cu motocicleta și autospeciala oamenilor legii. Pe video se aude și o melodie, în care versurile sunt: „Se știe că mie nu îmi plac polițiștii”.

Tânărul (Alexandru C.) a ajuns cu motocicleta acasă, în comuna Mihalț, dar nu a renunțat la plimbările nocturne, prin comportament agresiv în trafic. Acesta și-ar fi schimbat culoarea motocicletei prin lipirea unor materiale colante și a plecat din nou, fără plăcuțe de înmatriculare, spre Alba Iulia. 

După mai multe ture cu viteză foarte mare prin oraș, aventura acestuia s-a încheiat după ce a provocat un accident rutier în zona unui sens giratoriu din oraș, în jurul orei 3.30. A intrat frontal într-un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care domiciliază, întâmplător, tot în comuna Mihalț. Tânăra a ajuns la spital cu răni ușoare.

A doua zi, mai multe persoane au scris pe rețelele de socializare că au auzit timp de zeci de minute o motocicletă turată și circulând cu viteză foarte mare prin Alba Iulia. Tânărul a fost internat în stare gravă la spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, cu multiple traumatisme, iar în cursul zilei de duminică, 11 februarie 2024, a fost transferat cu elicopterul la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite