Momentul în care autospeciala unei firme de salubritate lovește cinci autoturisme şi rupe un pom VIDEO

0
Publicat:

O autospecială a operatorului de salubritate din Alba Iulia a lovit, sâmbătă dimineață, mai multe autoturisme parcate, după care a rupt un copac. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale.

Autospeciala operatorului de salubrizare a lovit cinci autoturisme FOTO captură video
Autospeciala operatorului de salubrizare a lovit cinci autoturisme FOTO captură video

În imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere se vede cum autogunoiera porneşte de pe loc, de pe o stradă secundară, virează la dreapta pe drumul principal, loveşte un autoturism parcat, apoi pe un al doilea pe care îl proiectează în alte trei autoturisme parcate.

Ulterior, autospeciala folosită pentru servicii de colectare a deşeurilor se îndreaptă către partea dreaptă a carosabilului, rupând un copac. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Aba au declarat că accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia.

Maşina aparţine companiei de salubritate RER Vest, care are contract pentru servicii de ridicare a gunoiului cu autorităţile din municipiu, iar la volanul autovehiculului se afla un bărbat de 56 de ani din Teiuş.

În urma accidentului nu au rezultat victime, evenimentul fiind considerat tamponare. În această situație, șoferul autospecialei va rămâne pentru o perioadă fără permis de conducere și va plăti o amendă. Pagubele vor fi suportate de firma care a asigurat autospeciala de salubrizare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite