Militar ISU lovit în timp ce acorda îngrijiri medicale agresorului. Victima s-a ales cu o mână ruptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost lovită în timp ce încerca să acorde primul ajutor. Foto: arhivă ISU Alba
Victima a fost lovită în timp ce încerca să acorde primul ajutor. Foto: arhivă ISU Alba

Un bărbat din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru ultraj. Victima este un militar de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, care încerca să îi acorde îngrijiri medicale.

Fapta s-a petrecut la sfârşitul lunii august a anului 2021. Atunci, salvatorul de la ISU Alba care activează la serviciul SMURD a fost lovit cu piciorul în braţ de către inculpat.

   

”În data de 30.08.2021, în jurul orei 03:23, în timp ce se afla pe strada Brânduşei din Alba Iulia, inculpatul J. P. i-a aplicat persoanei vătămată, plutonier adjutant şef în cadrul ISU Alba, care încerca să-i acorde îngrijiri medicale, o lovitură cu piciorul în zona braţului stâng. Victima a suferit o fractură radius stâng 1/3 distală cu angulare ce a necesitat, pentru vindecare, un număr de 40-45 zile de îngrijiri medicale”, se arată în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul intanţei în data de 24 februarie 2022. Pentru fapta sa, bărbatul (Petru J. riscă până la trei ani de închisoare.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Afacere uriaşă cu o firmă americană celebră, ratată de fabrica de armament din Cugir. Fost director: „Mi s-a atras atenţia că sunt singur”

Cazul unei femei atacate de un amstaff, clasat de procurori. Motive: nu a fost muşcată de faţă şi nici nu a făcut avort

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite