Metodă nouă de căutat neveste, cu ajutorul TikTok. Ce a pățit un bărbat care a postat un video cu mulți bani

0
Publicat:

Un bărbat din Cluj care își căuta nevastă pe TikTok a fost tâlhărit de o sumă mare de bani într-un parc din Aiud. Victima a postat un video pe rețeaua de socializare în care arăta femeilor interesate că deține mulți bani.

Bărbatul a postat imaginile pe TikTok FOTO Pexels
Bărbatul a postat imaginile pe TikTok FOTO Pexels

O femeie care îl cunoștea pe bărbat a văzut filmulețul cu bani și a pus la cale un plan împreună cu concubinul ei.

Femeia (Raluca Ț.) l-a contactat pe bărbat pe Facebook și a început să converseze cu acesta, urmând ca cei doi să se întâlnească în municipiul Aiud. Întâlnirea a avut loc, iar, după ce au băut o cafea, bărbatul i-a cumpărat femeii un inel. Ulterior, au mers într-un parc din oraș, unde, bărbatul a fost tâlhărit.

„După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată i-a cumpărat un inel, astfel că a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani. În tot acest timp, inculpatul D.L. (concubinul femeii - Daniel L. - n.r.)) îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata R.Ț.

În continuare, femeia i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. Inculpata i-a solicitat persoanei vătămate să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care bărbatul nu a fost de acord”, e precizează în rechizitoriul procurorilor.

În aceste condiții, femeia a luat cu forța de la bărbat mai multe bancnote, în sumă totală de 6.335 de lei. Victima a încercat să recupereze suma de bani, dar autoarea faptei de tâlhărie s-a opus şi a început să o îmbrâncească şi să o împingă.

La scurt timp, după numai câteva secunde, concubinul femeii a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca bărbatului şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre acesta. De frică, bărbatul a fugit și a mers la poliție, unde a depus plângere. Cei doi concubini au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie, faptă pentru care riscă până la 7 ani de închisoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite