Mesajul de adio al tatălui care și-a ucis fiul și s-a spânzurat: „Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?"

0
Publicat:

Tânărul în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, care și-a ucis copilul de un an și apoi s-a spânzurat a lăsat un mesaj de adio pe o rețea de socializare.

Bărbatul de 27 de ani a lăsat un mesaj de adio FOTO ziarulunirea.ro & Instagram
Bărbatul de 27 de ani a lăsat un mesaj de adio FOTO ziarulunirea.ro & Instagram

Acesta (Bogdan R.) locuia într-un apartament cu chirie în Alba Iulia. Bărbatul i-a trimis, în noaptea de sâmbătă spre dumunică, mamei copilului, fosta sa parteneră, o serie de mesaje, care au alertat-o. Copilul era la el, în weekend. Cei doi au fost împreună doi ani, iar din octombrie anul trecut, femeia ar fi plecat de la el.

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, fiind dispus să demonstreze acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon, și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii, din Alba Iulia, în care locuia cu chirie.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament. Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați.

Bărbatul a lăsat pe o reţea de socializare un mesaj în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de faptul că un alt bărbat petrece mai mult timp decât el cu fiul său.

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui D.? Cum ai permis necunoscutului acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu?» Şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată de C. C.?”, a scris bărbatul în mesajul publicat online.

„Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată”

Acesta a admis că a greşit faţă de mama copilului şi subliniază că în ultimele luni a încercat să îndrepte situaţia.

„Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viaţă mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu şi toate astea mi-au fost furate. Deşi am greşit în trecut, lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greşit în familie, alegerile mele greşite. Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum creşte şi se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naştere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naştere şi botezul băiatului de care nu am ştiut şi nu am fost invitat pentru a nu îl ofensa pe A. care a manipulat-o pe fata asta în nevoie să îi fie naş. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câţiva lei şi câteva plimbări cu maşina de către A. şi C. C., care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit ca să minţi?”, a mai scris el, adresându-se fostei concubine, mama copilului ucis.

Mesajul a fost postat pe o reţea de socializare cu puţin timp înainte de crima urmată de sinucidere.

Cele două cadavre au fost preluate duminică dimineață și transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru realizarea autopsiilor.

„Îi întâlneam pe drum, ne salutam. Bărbatul era despărțit de mama copilului de anul trecut, chiar l-am întrebat unde e nevasta și copilul și mi-a răspuns că au plecat, pentru că s-a purtat urât cu ea. Copilul nu l-am văzut decât o singură dată la el, săptămâna trecută. L-am întrebat dacă s-a împăcat cu familia și a zis că e doar în vizită. Nu părea așa de trist, era bucuros că era cu copilul. Aseară nu am auzit nimic, pentru că eu am aparat de oxigen și mă uitam și la meciul de fotbal”, a declarat unul dintre vecinii bărbatului.

Apartamentul unde a avut loc tragedia este situat într-un bloc pe strada Livezii, din cartierul Ampoi 1, din Alba Iulia.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite