Bărbatul găsit spânzurat alături de copilul de un an era chiar tatăl micuțului. Posibilă crimă urmată de sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi detalii ies la iveală în cazul tragediei petrecute în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Alba Iulia, unde un copil de un un an și un bărbat de 27 de ani au fost găsiți spânzurați. Din primele date, reiese că micuțul era chiar fiul bărbatului.

Blocul din Alba Iulia unde s-a petrecut tragedia FOTO alba24.ro
Blocul din Alba Iulia unde s-a petrecut tragedia FOTO alba24.ro

Primele informații arată că micuțul de un an ar fi chiar fiul bărbatului de 27 de ani. Acesta nu era căsătorit cu mama copilului și se pare că micuțul era cu tatăl din cursul zilei de sâmbătă, după ce mama ar fi plecat de acasă, susțin surse din Poliție.

Potrivit anchetatorilor, victima, în vârstă de doar un an, era singurul copil al cuplului, dar din datele preliminare cei doi erau despărțiți.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia, a sunat la 112, anunțând că fostul său partener, în grija căruia îl lăsase pe micuțul de un an, nu mai răspunde la telefon. Inițial, din schimbul de mesaje pe care îl avusese cu bărbatul, nu reieșea că viața copilului ar fi în pericol Alertați, polițiștii au mers la locuința respectivă și i-au găsit pe cei doi spânzurați.

A refuzat să spună unde se află copilul

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, arătându-se dispus să demonstreze acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a mai răspuns la telefon, și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii, din Alba Iulia, unde locuia cu chirie.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Întrucât ușa de acces în locuința respectivă era blocată dinăuntru, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia.

În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți morți, spânzurați, fiind luată în calcul ipoteza unei crime urmate de sinucidere.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite