Un copil de un an și fostul partener al mamei sale, găsiți spânzurați într-un apartament din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mamă de 25 de ani, din Alba Iulia, a sunat la 112, în noaptea de sâmbătă spre duminică, anunțând că fostul său partener, în grija căruia își lăsase copilul de un an, nu mai răspunde la telefon. Alertați, polițiștii au mers la locuința respectivă și i-au găsit pe cei doi spânzurați.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje din care nu ar fi reieșit, în mod explicit, că viața minorului ar fi în pericol.

Posibilă crimă urmată de sinucidere în Alba Iulia FOTO alba24.ro
Posibilă crimă urmată de sinucidere în Alba Iulia FOTO alba24.ro

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, arătându-se dispus să demonstreze acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a mai răspuns la telefon, și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii, din Alba Iulia, unde locuia cu chirie.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Blocul unde s-a petrecut tragedia din Alba Iulia FOTO alba24.ro
Blocul unde s-a petrecut tragedia din Alba Iulia FOTO alba24.ro

Întrucât ușa de acces în locuința respectivă era blocată dinăuntru, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia.

În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți morți, spânzurați, fiind luată în calcul ipoteza unei crime urmate de sinucidere.

La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite