Cu poliţistul rutier la cafea. Şoferi opriţi pe DN1 pentru recomandări şi odihnă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au oferit cafea şoferilor care tranzitau DN1. Foto: IPJ Alba
Poliţiştii au oferit cafea şoferilor care tranzitau DN1. Foto: IPJ Alba

Poliţiştii din Alba au discutat cu turiştii despre siguranţa lor. Celor întâlniţi în trafic le-a fost oferită o cafea şi li s-a recomandat să evite să conducă obosiţi.

Duminică, 15 august 2021, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat o acţiune informativ – preventivă care a vizat siguranţa cetăţenilor aflaţi în zonele turistice ale judeţului Alba precum şi a celor care se deplasează pe arterele rutiere din judeţ.

Poliţiştii au discutat cu turiştii aflaţi în Arieşeni, Albac şi Gârda de Sus despre măsurile de prevenţie pe care este bine să la ia pe perioada concediului dar şi cu privire la siguranţa rutieră, pentru ca, la finalul vacanţei, să aibă doar amintiri plăcute. 

Conducătorii auto care se deplasează pe distanţe lungi, aflaţi în trafic, pe DN 1, au fost invitaţi să facă o pauză de cafea, pentru a preîntâmpina acumularea oboselii la volan. 

politie cafea alba

Cu această ocazie le-au fost transmise recomandări, pentru o călătorie în siguranţă.  La acţiune au participat poliţiştii Serviciului Rutier Alba, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţiştii Secţie 9 Poliţie Rurală Câmpeni. 

politie cafea alba

Poliţia reaminteşte conducătorilor auto că este esenţial să respecte regulile de circulaţie. Chiar dacă se grăbesc să ajungă la destinaţie, este bine să nu uite că timpul este preţios pentru toată lumea şi să ţină seama de faptul că implicarea în orice eveniment rutier le va consuma mult mai mult timp decât dacă se vor deplasa cu prudenţă.

Vă mai recomandăm:

 

Proces cu miză de aproape 1 milion de euro, pierdut de Schweighofer. Compania austriacă rămâne fără lemnul confiscat de stat

 

Touareg-ul cu girofar şi sirenă pentru Poliţia Locală, la dispoziţia primarului. Ce a decis instanţa în dosarul DNA

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite