Un bărbat de 65 de ani, dus la spital după ce şi-a agresat fosta soţie şi a ameninţat că se sinucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 65 de ani a fost dus, vineri, la Spitalul Alexandru Obregia după ce şi-a agresat fosta soţie, într-un imobil din Centrul Vechi, iar ulterior, la sosirea poliţiştilor, s-a închis într-o cameră şi a ameninţat că se sinucide, potrivit Agerpres.

Poliție. Facebook Politia Romana
Poliție. Facebook Politia Romana

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 65 de ani, ar fi agresat o femeie, în vârstă de 61 de ani.

„De asemenea, a fost sesizat faptul că bărbatul se afla într-o vădită stare de tulburare, ameninţând că îşi va face rău, în timp ce se afla în incinta imobilului în care locuieşte, situat în zona Centrului Vechi, Sectorul 3", informează DGPMB.

La locul incidentului s-au deplasat şi negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi echipaje de prim ajutor.

„În urma intervenţiei, bărbatul a fost preluat în siguranţă şi a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", arată sursa DGPMB.

Femeia agresată a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de violenţă în familie.

 La sfârșitul anului trecut, o femeie agresată de soț, din județul Suceava, a încercat să își taie venele, înainte să se izbească cu maşina în parapet. Cazul a fost documentat cu mare dificultate de către poliţişti întrucât, în prima fază, victima nu a spus adevărul.

 O altă femeie care şi-a părăsit soţul a fost răpită din locuinţa noului său concubin, sechestrată şi agresată. Autorul infracţiunii a fost condamnat.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite