Adjunctul IPJ Alba, comisarul şef Milu Todea, numit şef la Poliţia Cugir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul şef Milu Constantin Todea
Comisarul şef Milu Constantin Todea

Adjunctul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, comisarul şef Milu Constantin Todea, a fost nimit joi, 22 martie în funcţia de comandant al Poliţiei Oraşului Cugir. Fostul şef al acestei structuri, subcomisarul Mircea Hentea, a încetat raporturile de muncă cu IPJ la sfârşitul lunii februarie.

„În cariera sa domnul comisar şef de poliţie Todea Constantin Milu a îndeplinit mai multe funcţii de execuţie şi de conducere, ultima fiind cea de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pe linie de ordine publică“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Milu Todea a revenit în conducerea IPJ Alba după aproximativ doi ani, timp în care a fost suspendat din funcţie după ce a fost trimis în judecată pnetru fapte de corupţie. Todea a câştigat procesul şi, astfel, şi-a redobândit şi postul pierdut în 2009.

Comisarul şef Milu Todea a fost acuzat în acest proces, de procurorii DNA, de favorizarea infractorului, însă a reuşit să demonstreze în justiţie că este nevinovat. Poliţistul a primit şi drepturile financiare pentru cei doi ani cât a fost suspendat de la conducerea IPJ Alba. Adjunctul Poliţiie Cugir este în continuare comisarul şef Călin Mihael Ioaneş.

Subcomisarul Mircea Hentea (35 ani) a fost numit la conducerea Poliţiei Cugir în iulie 2011, pe o perioadă de 6 luni, după ce fostul comandant, comisarul Nicolae Olaru a părăsit postul sub presiunea scandalurilor cu interlopi  din oraş. Olaru a fost numit atunci şef la Secţia II de Poliţie rurale Vinţu de Jos.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite