Punct pentru situaţii de urgenţă, deschis pe Transfăgărăşan. Acesta este disponibil non stop în următoarele trei luni

0
Publicat:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş anunţă, duminică după amiază, că odată cu redeschiderea circulaţiei pe Transfăgărăşan a fost din nou pus în funcţiune un punct pentru situaţii de urgenţă. Acesta funcţionează în zona District Piscu Negru”, iar un echipaj de paramedici este non stop pregătit să intervină.

Transfăgărășan FOTO: Arhivă
Transfăgărășan FOTO: Arhivă

„A fost operaţionalizat Punctul de Lucru temporar de pe Transfăgărăşan, la District Piscu Negru, în urma unei colaborări între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cpt. Puică Nicolae al judeţului Argeş şi Secţia Drumuri Naţionale Piteşti, Punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care va interveni la nevoie pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanţă, 24 de ore din 24 şi şapte zile din şapte, până la data de 19 septembrie a acestui an”, informează, duminică după amiază, ISU Argeş, scrie news.ro.

Echipajul de serviciu va asigura intervenţia în situaţii de urgenţă pe Transfăgărăşan, atât în judeţul Argeş, cât şi în judeţul Sibiu, în zona cuprinsă între Barajul Vidraru din Argeş şi Bâlea Cascadă din Sibiu.

Punctul pentru situaţii de urgenţă de pe Transfăgărăşan este deschis an de an, în perioada în care drumul este practicabil.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite