Întâmplarea „paranormală” trăită de șoferul unei Dacii lângă un Porsche. „Nu mai răspundeau la comenzi”

0
Publicat:

Șoferul unui automobil Dacia Spring a avut o experiență surprinzătoare după ce și-a parcat mașina lângă un Porsche. E vorba de o întâmplare ciudată, dar și amuzantă, în același timp.

FOTO Renault România
FOTO Renault România

Bărbatul a relatat întreaga experiență pe grupul de Facebook Dacia Spring România.

La un moment dat, era parcat lângă mine un Porsche. Când am vrut să închid mașina din cheie (iar tipul cu Porsche a închis mașina relativ în același timp), nu a mai funcționat deloc, nici la mine, nici la el. Ambele chei nu mai răspundeau la comenzi. Cumva s-au intercalat acele unde. Doar după ce unul din noi s-a îndepărtat, și-au revenit”, a povestit proprietarul Daciei.

„Ai prins lotul de Spring cu apucături de Porsche. Eu îl am pe ăla cu apucături de 1300”, a glumit un membru al grupului, în timp ce altul a povestit o situație similară: „Eu am pățit cu altă mașină la spălătorie. Le încuiam și le descuiam pe ambele (cu telecomanda).” Au fost și alte numeroase comentarii.

În sfârșit, un alt membru al grupului a explicat că ar fi fost vorba de o simplă interferență între telecomenzile celor două mașini. Mai mult, a adăugat acesta, unii dintre hoții de mașini acționează conștienți de această interferNență și de faptul că asta poate face ca ușile mașinilor să rămână deschise.

„Este ceva normal, chiar o metodă a hoților prin care păcălesc șoferii neatenți, țin apăsat continuu butonul de la o telecomandă auto, omul nu este atent și apăsă butonul din mers după ce a parcat, rămâne mașina deschisă. Foarte multe telecomenzi interferează și nu mai acționează în situațiile astea.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite