Elena Udrea, după ce Delia a spus că nu vrea copii: „Cred că ar fi o mamă minunată și fericită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, aflată în închisoare pentru luare de mită în dosarul Gala Bute, a transmis duminică, 23 octombrie, pe Facebook, că ea a spus încă din adolescență nu vrea copii și a preferat să se dedice carierei, dar cu timpul și-a schimbat părerea.

Elena Udrea / Foto Arhivă / Inquam Photos / Octav Ganea
Elena Udrea / Foto Arhivă / Inquam Photos / Octav Ganea

„Un comentariu la subiectul de a face sau nu copii din perspectiva experienței mele personale. Dintotdeauna din adolescență sau chiar mai devreme eu am susținut cu argumente multe că nu vreau copii și m-am dedicat carierei și timpul a trecut”, a transmis Elena Udrea.

În plus, ea a precizat că viața sa s-a schimbat după ce s-a născut fetița sa.

„Viața mea a fost fabuloasă, împlinită, realizată, spectaculoasă, specială până să apară fetiță mea. Dar acum, cu ea, pot doar să spun că e infinit mai mult. De fapt, cred că nici nu ar trebui comparate trăirile și viața unei femei înainte și după ce are un copil pentru că sunt din alt registru, este altceva”, a adăugat Udrea.

Fostul ministru al Turismului a mai precizat că și ea credea că nu este făcută să fie mamă, dar și că în prezent a aflat ce înseamnă să fi părinte și că nu e vorba doar de a pune pemperi.

„Acum însă știu că mama nu este despre abilitatea de a pune pempersi, sau despre a a alege cea mai bună grădiniță pentru copil. Mama este despre iubire, toată iubirea de care sunt în stare să o dau și să o primesc.”, a mai scris ea.

Elena Udrea a precizat că ea a născut la 44 de ani și că Delia Matache, care are 40, mai are timp să se gândească. „Cred că ar fi o mamă minunată și fericită.”, a concluzionat Udrea.

Fetița acesteia s-a născut în 2018, într-un spital privat din din San Jose, Costa Rica, în timp ce Elena Udrea fugise din țară.

În iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu. La acel moment, ea era în Costa Rica, unde ceruse azil politic. În octombrie 2018, a fost reținută de Interpol în Costa Rica, unde a fost încarcerată. În decembrie 2018 a fost eliberată, ca urmare a deciziei Curții Constituționale, care a hotărât că sunt ilegale completurile de 5 judecători de la instanţă supremă. 

Procesul fostului ministru s-a reluat, iar Elena Udrea a fost condamnată definitiv, în aprilie 2022, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Ea a plecat din ţară înainte de pronunţarea deciziei, şi a fost oprită de autorităţile bulgare la graniţa cu Grecia. A fost extradată și adusă în țară în 16 iunie 2022 și este încarcerată la Penitenciarul Târgșor.

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite