Doi români provoacă revoltă pe TikTok după ce au mâncat cârnați și roșii în avion. „Pentru ei suntem băgați în aceeași oală” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un videoclip postat pe platforma TikTok a stârnit o revoltă pe internet: doi români s-au filmat în timp ce mâncau roșii și cârnați, la bordul unui avion. Imaginile au devenit virale și au generat o avalanșă de reacții pe rețelele sociale.

În clip, cei doi indivizi pot fi văzuți mâncând roșii cu ardei și cârnați în timpul unui zbor. Chiar dacă unii internauți i-au susținut și au apreciat gestul lor, majoritatea au fost extrem de critici, relatează Stiri Diaspora

Două ore merg cu avionul și nu pot să mănânce înainte sau după. Atât s-a putut.”, comentează o persoană. 

Mulți au considerat comportamentul celor doi ca fiind lipsit de respect față de ceilalți pasageri și au exprimat indignarea, precizând că astfel de incidente reflectă prost comunitatea românească. 

Ce mai şmecherie! Pentru ei suntem băgați în aceeași oală!”, a scris cineva. 

O altă persoană a spus: „Poftim educație și noi așteptăm să ne respecte străinii.” 

O dată am văzut așa ceva. Am făcut greșeala să merg cu low cost cu mulți ani în urma și chiar lângă mine au stat persoane de genul. Mi-am blestemat zilele până în Manchester. Au lăsat o mizerie...”, a comentat un alt utilizator al platformei.

Alți internauți au amintit de experiențele lor neplăcute cu pasageri nepoliticoși și au pledat pentru sancțiuni mai aspre împotriva celor care perturbă liniștea și igiena în timpul zborurilor. 

Mirosul sigur e ceva divin”, „Și pe mine nu m-au lăsat cu o sticlă de apă la un litru!”, au scris alții.  

În timp ce o persoană a comentat: „Le-aş pune interdicţie la toate companiile, să se plimbe cu căruța.” 

În ciuda controverselor, unii au încercat să vadă partea amuzantă a situației, faptul că astfel de incidente aduc notorietate comunității românești, chiar dacă într-un mod neconvențional: „Fără ei nu ne ştia nimeni, rămâneam anonimi”. 

Sunt ei multi, dar trăiesc puțin... viața valoroasă pe care o duc îi termina repede.”, a scris altcineva. 

Videoclipul are două milioane de vizualizări, mai mult de 65.000 de aprecieri și peste 1.500 de comentarii. 

Acum 10 ani erau pline autocarele de ei, acum au level 14, merg cu avionul”, a reamintit un utilizator TikTok. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite