Video Cățelul încăpățânat: Cum a transformat un Golden Retriver o simplă plimbare într-o adevărată aventură devenită virală VIDEO

0
Publicat:

Golden retrieverii sunt cunoscuți pentru drăgălășenia lor, dar cine ar fi crezut că pot fi și atât de încăpățânați? O persoană, care se ocupă de plimbarea câinilor, a postat pe TikTok un videoclip care a devenit viral, cu un golden retriever care a decis că nu mai vrea să meargă acasă după o plimbare în pădure.  

Golden retriever, vedetă pe TikTok - Foto Shutterstock
Golden retriever, vedetă pe TikTok - Foto Shutterstock

Înregistrarea, publicată în luna mai de utilizatoarea rețelei sociale thecrazydoggirl, îl arată pe cățel întins pe jos, rostogolindu-se și refuzând categoric să se urce în mașină. Femeia îl trage și împinge, dar fără succes. În tot acest timp, ceilalți câini stau liniștiți în mașină, parcă judecând comportamentul teatral al golden retrieverului, potrivit Newsweek. 

Golden retrieverul cu talent actoricesc 

După mai multe încercări eșuate de a-l convinge să se ridice, femeia recurge la măsuri extreme și decide să-l care ea însăși până la mașină. Treaba nu e deloc ușoară, așa cum se poate observa, având în vedere greutatea acestor căței.  

Golden retrieverii sunt câini de talie medie spre mare, iar acest lucru face ca scena să fie și mai amuzantă. Un mascul poate ajunge la greutatea de 34 de kilograme, în timp ce o femelă golden retriever cântărește apropae 30 de kilograme. 

Deși încăpățânați, acești căței sunt extrem de afectuoși și se înțeleg de minune cu copiii și cu alți câini, ceea ce îi face să fie companionii perfecți pentru familie.  

Vedetă pe internet 

Videoclipul a devenit viral rapid, adunând peste 1,5 milioane de vizualizări și 255.500 de like-uri. Comentariile nu au întârziat să apară.  

Un utilizator, Aleycia, a povestit: „A început să plouă în timpul plimbării noastre, iar golden retrieverul pe care îl plimbam a fugit spre cea mai apropiată baltă și a rămas acolo. A durat 15 minute bune să-l conving să iasă.”  

Christina Marie a spus: „Săptămâna trecută, vecina mea își plimba golden retrieverul și el a făcut exact același lucru. Am auzit-o prin fereastra mea spunând: «Ridică-te, mă faci de rușine!»”. 

O altă utilizatoare, Abbie, a adăugat: „Bună, sunt mama husky. A trebuit să-mi car husky-ul de 8/9 luni pe două etaje de scări pentru că nu voia să se miște, dar a făcut ture prin casă odată ce a intrat.” 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite