„Apelativul «Fă» este la ordinea zilei“. Noi dezvăluiri despre Laura Georgescu, şefa CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Georgescu este preşedinte al CNA din 2012 FOTO Mediafax
Laura Georgescu este preşedinte al CNA din 2012 FOTO Mediafax

Mariana Popa, consilier in cadrul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a declarat sâmbătă, la Realitatea TV, că şefa instituţiei, Laura Georgescu, ar fi ameninţat-o că o castrează şi că foloseşte un limbaj suburban.

După scandalul apărut în presă legat de Laura Georgescu, şefa CNA,  noi acuzaţii continuă să apară la adresa acesteia. Ultimul cap de acuzare este adus de Mariana Popa, consilier în cadrul CNA.

"Laura Georgescu mi-a spus la un moment dat că mă castrează. Apelativul «Fă» este la ordinea zilei. Ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea ţi toti angajatii i-au spus ca le este frică de ea. A savurat momentul", a spus Mariana Popa, citată de hotnews.ro.

"Starea de teroare la CNA a fost de la început. I-a incurajat pe angajati spre delţiuni. Este vorba de un abuz in forma continuata. Eu personal sunt sanctionata de CNA, m-a bagat in comisia de disciplina si, pe de alta parte, sunt trimisa in Parlament sa reprezint institutia. Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus ca mă castrează. Era de faţă la momentul respectiv si directorul postului Trinitas TV", a mai spus, citată de hotnews.ro, angajata CNA în cadrul unei emisiuni speciale Realitatea TV cu Lavinia Şandru.

"Nu am vorbit până acum pentru că am fost convinsă ca nimeni nu mă va crede. Eu sunt angajată la CNA din anul 2007 şi nu ne puteam imagina sub mandatul lui Razvan Popescu că aşa ceva este posibil. După toate dezvăluirile şi înregistrările recente, Laura Georgescu pare totuşi un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat să ne spunem parerea despre ea şi toţi angajatii i-au spus ca le este frică de ea. Dumneaei savura momentul respectiv", a relatat Mariana Popa, citată de hotnews.ro. 

 Pe 28 decembrie 2012, într-o şedinţă CNA care nu a avut un regim public şi în care voturile membrilor au fost secrete, Laura Georgescu (susţinută de Guvern – PSD) a fost aleasă preşedinte al CNA. La doar câteva zile, cu aprobarea Parlamentului, Laura Georgescu a devenit prima femeie aleasă preşedinte al CNA. „Zece ani de zile am fost jurnalist şi producător TV. După zece ani, din raţionamente absolut umane, dorinţa de a avea copii, am trecut în administraţia publică centrală. De zece ani, lucrez în Guvernul României. Am fost propunerea acestei instituţii fiindcă de zece ani mă cunoşteau“, spunea Laura Georgescu, în momentul propunerii. 

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Noi înregistrări cu şefa CNA: „Îmi vine să iau fierăstrăul să-ţi tai bucăţi din corp care îţi atârnă“

Noi înregistrări în care şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, foloseşte un limbaj neadecvat au fost făcute publice. Aceasta îşi ameninţă interlocutorul şi îi spune că îi vine să îi taie membre.

Şefa CNA, Laura Georgescu, audiată în Parlament: Sunt cuvinte scoase din context şi schimbate

Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), susţine că înregistrările care o incriminează nu sunt integrale. Realitatea TV a prezentat luni seară o înregistrare în care Laura Georgescu recunoaşte că favorizează anumite posturi de televiziune, folosind un limbaj neadecvat în concordanţă cu funcţia pe care o deţine.

Înregistrări în care şefa CNA, Laura Georgescu, recunoaşte favorizarea unui post de televiziune

Realitatea TV a prezentat luni seară o înregistrare audio în care preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, recunoaşte că favorizează anumite posturi de televiziune.

Scandalul din jurul şefei CNA continuă. Narcisa Iorga: „Laura Georgescu, dă-ţi demisia!

Narcisa Iorga, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a publicat pe blogul său o scrisoare deschisă către Laura Georgescu, preşedinta CNA, căreia îi cere demisia. „Ai vorbit unor copii despre ”crăpat creierii pe pereţi”, l-ai întrebat pe un altul ”de ce e supraponderal” şi ”de ce mănâncă în halul ăsta”. Mai poţi ridica privirea din pământ?“. Laura Georgescu va fi audiata la Comisia de cultura din Camera Deputatilor.

România TV, despre scandalul cu preşedintele CNA: „Am fost campionii amenzilor în 2013“

După ce Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, a recunoscut, într-o înregistrare făcută publică de realitatea.net, că a favorizat România TV, televiziunea se apără susţinând că „nu este sub «acoperirea» CNA, ci sub protecţia legii audiovizualului“, fiind „campionii amenzilor în 2013“ .

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite