România TV, despre scandalul cu preşedintele CNA: „Am fost campionii amenzilor în 2013“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CNA Laura Georgescu a fost implicată în mai multe scandaluri în ultima perioadă FOTO Mediafax
Preşedintele CNA Laura Georgescu a fost implicată în mai multe scandaluri în ultima perioadă FOTO Mediafax

După ce Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, a recunoscut, într-o înregistrare făcută publică de realitatea.net, că a favorizat România TV, televiziunea se apără susţinând că „nu este sub «acoperirea» CNA, ci sub protecţia legii audiovizualului“, fiind „campionii amenzilor în 2013“ .

Potrivit unui comunicat postat pe romaniatv.net, „jurnaliştii de la postul de televiziune România TV o invită pe doamna Laura Georgescu, preşedinte CNA, să-şi însuşească raportul de activitate pe anul 2013 al autorităţii pe care o conduce, raport de activitate depus în Parlamentul României“.

„Sub propria semnătură, preşedintele CNA raportează Parlamentului faptul că România TV a fost campionul amenzilor în 2013, primind un număr de 20 de sancţiuni de la CNA, dintre care 7 amenzi, în valoare totală de 56.000 euro. Nici în primele şase luni ale acestui an situaţia nu s-a modificat, marea majoritate a sancţiunilor fiind susţinută şi prin votul doamnei Laura Georgescu. Şi aceasta în condiţiile în care publicul a ales România TV, postul fiind pe locul al doilea, ca audienţă, în rândul televiziunilor de ştiri din România şi pe locul al şaselea la nivel naţional, deci problema calităţii programelor sau a interesului public nu pot fi puse la îndoială“, mai scrie romaniatv.net.

Realitatea TV a prezentat luni seară o înregistrare audio în care preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, recunoaşte că favorizează anumite posturi de televiziune.

„M-a forţat jigodia de Georgică Severin să le dau lor cuvântul. Eu înnebunesc că tu mă pui, pe boul de Ghiţă şi pe România TV să-i acopăr şi tu nu profiţi de...aşa. Înţelegi ce-ţi explic? Crezi că merge ceva legal în România? Vin şi te şantajez... Cum crezi că merge-n România? Merge ceva legal? Să mă duc şi să zic: nu vă supăraţi, uitaţi am şi eu o lege. Pot să, la umbra ei, să-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin şi te şantajez, ce vrei să fac?”, afirmă Laura Georgescu, conform înregistrării prezentate de Realitatea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite