Abonament și card STB pentru elevi fără carnet de note

0
Publicat:

Societatea de Transport Bucureşti a lansat aplicaţia mobilă YouthTB, dedicată elevilor din Bucureşti și Ilfov pentru obţinerea abonamentului gratuit de transport.

Elevii își vor putea achiziționa online abonamente STB
Elevii își vor putea achiziționa online abonamente STB

Transformarea digitală face transportul public mai accesibil. Începând cu luna aprilie am implementat eliberarea abonamentului pentru elevi şi studenţi cu valabilitatea de 6 luni, respectiv un an. Toate centrele de vânzare STB SA sunt online, fiind posibilă şi efectuarea plăţii prin POS. Peste 1.200 de mijloace de transport ale societăţii sunt dotate cu validatoare inteligente pentru plata cu cardul bancar. Acum venim în întâmpinarea elevilor, urmând ca de la începerea anului universitar aplicaţia de eliberări abonamente şi titluri de călătorie să fie accesibilă şi pentru studenţi", a declarat Adrian Criţ, directorul STB SA.

Noua aplicaţie permite obţinerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului şcolar, pe toate liniile de transport public de suprafaţă din Regiunea Bucureşti - Ilfov, indiferent de operatorul de transport. Pentru a putea beneficia de abonament gratuit, utilizatorul trebuie să aibă statutul de elev înscris la o unitate de învăţământ acreditată din Municipiul Bucureşti sau Judeţul Ilfov.

Confirmarea statutului de elev se face automat prin intermediul aplicaţiei, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului.Reprezentanţii STB susţin că odată cu lansarea acestei aplicaţii, pe lângă eliminarea procedurii birocratice de până acum, prin care elevii puteau să îşi procure titlul de transport, se reduce şi aglomeraţia ce se crea în fiecare an la centrele de vânzare odată cu începerea şcolii.Aplicaţia mobilă YouthTB este disponibilă în App Store şi Google Play.

https://apps.apple.com/ro/app/youth-tb/id1642922884?l=ro

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.stbsa.ticketing

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite