De ce sunt vitaminele esenţiale pentru sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anumite suplimente de vitamine conferă  pielii o strălucire radiantă
Anumite suplimente de vitamine conferă  pielii o strălucire radiantă

Multivitaminele asigură aportul necesar pentru o bună funcţionare a organismului. Vin sub formă de pastile şi împreună cu o alimentaţie sănătoasă asigură echilibrul zilnic al sistemului.Multivitaminele asigură aportul necesar pentru o bună funcţionare a organismului. Vin sub formă de pastile şi împreună cu o alimentaţie sănătoasă asigură echilibrul zilnic al sistemului.

Pentru unele persoane cu deficienţe, suplimentele de vitamine pot fi foarte utile. Cu toate acestea, ele au tendinţa de a le lua după ureche, fără prescripţie medicală. Astfel, nu sunt conştiente de efectele secundare pe care le pot avea asupra organismului şi nici de nevoile pe care le-ar putea avea corpul în prealabil.

Soluţia potrivită pentru a rămâne sănătoşi este ca organismul să poată absorbi suficiente vitamine vitale corpului. Împreună cu un regim alimentar sănătos şi echilibrat acestea acoperă toate necesităţile majore ale organismului. De aceea, este important să întelegi ce se întâmplă în corpul uman atunci când recurgi la  pastilele magice".

Compensează deficienţele de vitamine din organism

Pentru persoanele cu probleme medicale sunt recomandate suplimentele cu vitamine pentru a compensa deficienţa celor pierdute. Acestea protejează organismul de boli, iar persoanele care suferă de  anemie, de exemplu,  primesc un anumit procent de vitamina B12, sau B3. Alte deficiente precum lipsa de fier, sau lipsa de soare, sunt alimentate de vitamina D2.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite