Cât costă implantul de păr în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cât costă implantul de păr în Turcia   FOTO Arhivă
Cât costă implantul de păr în Turcia   FOTO Arhivă

Implantul de păr este cea mai frecventă intervenţie de chirurgie estetică la care apelează bărbaţii. Şi în România există un interes crescut pentru această operaţie miraculoasă, în special după ce mai multe vedete autohtone au declarat că şi-au făcut implant de păr în Turcia. Cât costă implantul de păr în Turcia?

În Europa, peste 33.000 de bărbaţi au făcut o intervenţie de implant de păr, în 2011, potrivit ISHRS (Societatea Internaţională de Chirurgie de Refacere a Părului). Clinicile din Turcia sunt renumite pentru efectuarea operaţiilor de refacere a părului. Astfel a apărut un adevărat turism medical în domeniu, beneficiarii având la dispoziţie pachete complete care includ deplasarea în Turcia, consultaţiile, intervenţia propriu-zisă, chiar şi şampoanele necesare după intervenţie.

Cât costă implantul de păr în Turcia

Implantul de păr este o intervenţie de chirurgie estetică, iar aceste operaţii, indiferent de natura lor, în întreaga lume sunt printre operaţiile cele mai costisitoare. Cea mai modernă tehnică de implant de păr presupune extracţia de unităţi foliculare (FUE) şi implantarea lor fir cu fir. Operaţiile de implant de păr FUE sunt şi cele mai costisitoare întrucât necesită existenţa unei infrastructuri speciale şi o înaltă calificare şi specializare a personalului medical.

Implantul de păr la o clinică din Turcia costă până la 2,5 euro pentru un graft implantat. Pentru ca un implant să fie reuşit se folosesc între 2.000 şi 6.000 de fire de păr.

La acestea se adaugă şi costurile deplasării, ale spitalizării şi ale medicamentelor şi produselor cosmetice necesare după operaţie.

Potrivit unor site-uri ale clinicilor de refacere a părului din Turcia, costurile totale pornesc de la 2.000 de euro şi ajung până la 4.000-8.000 de euro. 

SănătatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite