Alimentul care creşte riscul apariţiei cancerului mamar

0
0
Alimentele pe care le consumăm pot creşte riscul apariţiei cancerului mamar
Alimentele pe care le consumăm pot creşte riscul apariţiei cancerului mamar

În urma mai multor studii, oamenii de ştiinţă au afirmat că există un aliment care reduce riscul apariţiei cancerului la sân. Între timp, s-au realizat alte cercetări care contrazic aceste cercetări.

Cercetătorii de la Memorial Sloan Kettering Cancer Center din New York, care studiază cancerul de sân invaziv, avertizează femeile care consumă acest aliment că accelerează rata la care celulele de cancer mamar se răspândesc.

Soia conţine cantităţi mari de toxine naturale sau antinutrienţi. Aceştia sunt inhibitori care blochează enzimele necesare pentru digestia proteinelor. Ei pot produce disconfort gastric, reduce digestia proteinelor şi împiedică captarea aminoacizilor.

Accelerează progresia cancerului la sân

Mii de femei din întreaga lume sunt acum consumatoare de soia, deoarece s-a afirmat multă vreme că această legumă le protejează împotriva cancerului la sân. Cu toate acestea, în 1996, cercetătorii au descoperit că femeile care consumă proteine izolate din soia au avut o incidenţă crescută să dezvolte hiperplazie epitelială, o boală care prevesteşte tumori maligne. De aceea, autorii studiului au ajuns la concluzia că femeile nu ar trebui să consume produse din soia pentru a preveni cancerul de sân.

Află ce tip de soia trebuie să excluzi din alimentaţia ta.

Mai multe - Sănătate

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite