Cum se anunță vremea în următoarele patru săptămâni: temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite

0
Publicat:

Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri, 22 martie, prognoza meteo pentru următoarea lună (25 martie – 22 aprilie). După vremea rece din ultimele zile, meteorologii vin cu vești bune. Conform acestora, vom avea parte de o creștere semnificativă a temperaturilor în următoarele două săptămâni.

Vreme caldă în primele două săptămâni. Foto: shutterstock (Arhivă)
Vreme caldă în primele două săptămâni. Foto: shutterstock (Arhivă)

Săptămâna 25.03.2024 – 01.04.2024 

Temperaturile vor fi ridicate față de cele normale pentru această săptămână în toată țara, dar îndeosebi în vest și nord-vest. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în vest, nord-vest, nord și local în regiunile centrale, în vreme ce în rest se vor situa în jurul valorilor obișnuite pentru această perioadă, conform ANM. 

Săptămâna 01.04.2024 – 08.04.2024 

Temperaturile medii se vor situa peste cele caracteristice perioadei pe întreg teritoriul țării, cu precădere în regiunile intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normalul perioadei în mare parte din țară. 

 Săptămâna 08.04.2024 – 15.04.2024 

Temperatura medie a aerului va fi, în general, în jurul valorilor obișnuite pentru această perioadă în toată țara. Cantitățile de precipitații se vor apropia, în general, de cele normale pentru acest interval în toate regiunile. 

Săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024 

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor obișnuite pentru această săptămână la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric se va dovedi ușor excedentar, local, în regiunile centrale și estice, în timp ce în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă. 

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite