Avertizare meteo. Ger în toată țara și cod galben de vânt puternic în mai multe județe din Moldova, Dobrogea și Muntenia

0
Publicat:

Meteorologii au emis, marți, un cod galben de vânt puternic în sudul Moldovei, Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei. De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare de ger pentru toată țara, minimele termice ajungâng până la -21, -20 de grade în estul Transilvaniei

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Codul galben de vânt va fi valabil marți, până la ora 23.00, în Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Călărași și Constanța. 

Potrivit meteorologilor, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55...70 km/h și vor fi perioade în care acesta va fi asociat cu ninsori slabe.

De asemenea, pe litoral vântul va continua să prezinte unele intensificări și în noaptea de marți spre miercuri.

FOTO: ANM
FOTO: ANM

În același timp, vremea va fi rece în toată țara, geroasă în noaptea de marți spre miercuri îndeosebi în nord, centru și est (minime termice de până la -21...-20 de grade în estul Transilvaniei), iar în noaptea de miercuri spre joi mai ales în est și centru (minime termice de până la -16...-15 grade în estul Transilvaniei).

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite