Căței profesioniști. Kaya și Tano au descoperit 106 kilograme de Ecstasy care proveneau din Argeș. Captură record

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două echipe canine, formate din Cristian Mitea și Tano, respectiv Adriana Ciobîcă și Kaya, specializate pentru detecția de droguri, țigări și bani, au ajutat la capturarea a 106 kilograme de Ecstasy, în valoare de peste patru milioane de euro.

În urma unei acțiuni desfășurate de Autoritatea Vamală Română, alături de DIICOT, cele două echipe au descoperit peste 230.000 de comprimate Ecstasy. 

„Kaya, câinele de serviciu a reacționat prin marcaj activ semnalând prezența drogurilor în interiorul unei semiremorci, aflată în poziție centrală în spațiul de parcare”, arată Autoritatea Vamală din România. 

În zona indicată de Kaya au fost descoperite mai multe colete/pungi de plastic care conțineau cantitatea de 105,8 kg de comprimate de ecstasy. Câinele este încă în proces de formare la Centrul de Instruire Echipe Canine al AVR. Doi cetățeni turci au fost reținuți ieri, în acest caz, de către DIICOT pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. 

Bărbații, care locuiau fără forme legale într-o comună din Argeș, ar fi deținut și depozitat peste 230.000 de comprimate ecstasy (MDMA, drog de mare risc). 

Polițiștii au confiscat dintr-o remorcă, aflată într-o parcare din Argeș, 46 de pungi cu acest drog, ce cântăreau circa 2,2 kg fiecare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite