Un fost ofițer SRI, jefuit ca-n filme. Din vila bărbatului au dispărut un pistol letal și zeci de cartușe, pe cine bănuiește

0
Publicat:

Este alertă în Voluntari, după ce locuința unui fost ofițer SRI a fost spartă. Din casă au dispărut un pistol letal, zeci de cartușe, dar și bijuterii. În momentul loviturii, în vila situată într-un complex rezidențial nu se afla nimeni. Păgubitul a indicat deja un posibil autor al spargerii.

Anchetatorii caută urmele lăsate de făptași FOTO Observator News
Anchetatorii caută urmele lăsate de făptași FOTO Observator News

Polițistul era plecat de acasă împreună cu familia, moment în care hoții au pătruns nestringheriți în locuință. Bărbatul le-a spus deja anchetatorilor pe cine bănuiește în acest caz. El crede că femeia de serviciu pe care o concediase în urma o lună ar fi putut să dea spargerea, împreună cu soțul ei, relatează Observator News. Până la această oră, hoții nu au fost prinși.

Spargerea a fost dată într-un complex rezidențial din Voluntari, Ilfov. Suspecții au pătruns în vilă când proprietarii erau plecați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, și au furat din seif o armă, 24 de cartușe și bijuterii. Victima jafului le-a povestit anchetatorilor că nu are dușmani, dar se gândește că fapta ar fi putut fi comisă de menajera pe care o concediase recent,    

„A fost, pe care am dat-o afară. Nu făcea nimic și Suzana  (n.r. soţia mea) i-a zis, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia. A început să pună botul, să plângă și a plecat trântind ușa”, a spus fostul ofțier SRI, conform sursei citate.

Deocamdată, anchetatorii nu au reușit să îi prindă pe făptași, însă forțe de ordine importante au fost mobilizate în acest caz, având în vedere că aceștia au asupra lor o armă letală.

Infractori fără niciun Dumnezeu: „moda” revoltătoare a jafurilor comise la înmormântări şi priveghiuri

Cazuistica judiciară din judeţul Neamţ este la fel de bogată ca şi prin ţară, dar unele speţe constituie nemernicii de neconceput. Infractori din Neamţ au comis jafuri la înmormântări şi priveghiuri.

Făptaşii au dat dovadă de josnicie, alegându-şi victimele când acestea erau în momente extrem de nefericite, unele îngropându-şi rudele decedate, în timp ce altele erau în imposibilitatea de a se împotrivi. Un astfel de caz a avut loc la Roman, pe data de 25 mai 2023, infracţiunea fiind comisă în jurul prânzului.

La Cimitirul Eternitatea a avut loc înmormântarea a trei persoane decedate într- un accident rutier (o femeie de 31 de ani, fiul de 3 ani şi bunicul copilului, un bărbat de 56 de ani). Numai că, în timp ce membrii familiei îi conduceau pe ultimul drum, casa le-a fost spartă. Infractorii au reuşit să sustragă 50.000 de lei şi bijuterii de mare valoare.

„În jurul orei 18.40, Poliţia Roman a fost sesizată, de către o femeie de 55 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de furt. A rezultat că, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce reclamantul nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, prin forţarea uşii de acces, în interiorul acestuia“, transmitea Poliţia Neamţ.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite