Jack Grealish, starul Angliei, victima unui jaf ca în filme: paguba e uriașă

0
Publicat:

Casa atacantului englez Jack Grealish (Manchester City) a fost jefuită miercurea trecută, când fotbalistul evolua în meciul cu Everton (3-1), de la Liverpool, iar hoţii au dispărut cu bunuri în valoare de circa un milion de lire sterline.

Jack Grealish
Jack Grealish

În casa fotbalistului, un conac de 5,5 milioane de lire sterline, se aflau mai mulţi membri ai familiei sale care se adunaseră pentru a urmări meciul lui City cu Everton. Când au observat comportamentul ciudat al câinilor fotbalistului, ei au alertat poliţia, care la sosire nu a găsit nicio urmă de hoţi.

Hoţii au luat ceasuri şi bijuterii în valoare de un milion de lire sterline, dar nu au făcut rău niciunei persoane din casă. Potrivit tabloidului ''The Sun'', Grealish s-a mutat în această proprietate, care are terenuri de tenis, un teren de fotbal şi un lac, înainte de Crăciun, împreună cu partenera sa, modelul Sasha Attwood.

Poliţia din Cheshire a confirmat că a primit un raport privind un jaf şi că a deschis o investigaţie, dar nu a operat nicio arestare până în acest moment.

Este pentru a doua oară în luna decembrie când un jucător din Premier League a fost jefuit. Kurt Zouma, de la West Ham United, a fost prădat pe 2 decembrie, clubul oferind o recompensă de 25.000 de lire sterline celor care ar putea oferi informaţii despre caz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite