Titi Aur, despre accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu: „A avut reacția corectă. Mașina este o armă”

0
Publicat:

Titi Aur, expert în conducere defensivă, susține că a văzut imaginile accidentului mortal și le-a analizat cu atenție.

Monica Odagiu li Alexandru, victima accidentului - colaj
Monica Odagiu li Alexandru, victima accidentului - colaj

„Am văzut imaginile, le-am analizat cu atenţie. Senzaţia mea este că a fost un gest sinucigaş din partea acelui tânăr”, a spus Titi Aur într-o intervenție la România TV.

Expertul în conducere defensivă a mai spus că viteza mașinii conduse de Monica Odagiu va fi stabilită de experți. 

Se demonstrează încă o dată că mașina este o armă, că mașina ucide. A avut reacţia corectă, a frânat şi a tras de volan. Dacă gestul tânărului a fost sinucigaş, în anumite situaţii, oricâtă experienţă ai avea, oricât de bun pilot ai fi, nu poţi evita”, a comentat Titi Aur.

El explică faptul că experții vor fi cei care vor stabili toate circumstanțele producerii accidentului. „Noi judecăm doar din punct de vedere al conducerii defensive, nu din punct de vedere juridic”, a declarat el.

Accidentul rutier a avut loc duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană.

„În jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a precizat Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Monica Odagiu a declarat duminică, după accident, că pietonul a sărit în fața mașinii.  

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite