„Cu capul înainte”. Ce spune CTP despre accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat luni, 10 aprilie, într-o postare pe Facebook, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă cu accidentul mortal care a avut loc duminică, în Capitală, și în care a fost implicată actrița Monica Odagiu.

Foto: Imagini camere de supraveghere
Foto: Imagini camere de supraveghere

Reacția lui Cristian Tudor Popescu vine după ce imaginile au ajuns în spațiul public. Pe imagini poate fi observat tânărul care se apleacă și ajunge în fața mașinii și se vede cum mașina condusă de Monica Odagiu frânează și virează spre stânga în momentul impactului.

Am văzut acum filmul accidentului mortal în care este implicată doamna Monica Odagiu. Tânărul care a murit, după părerea mea, s-a dus spre moarte. S-a ridicat brusc de pe scaunul din refugiul stației RATB. Dacă ar fi venit alergând, în poziție verticală, exista posibilitatea să fie săltat pe botul mașinii, să ajungă eventual pe parbriz și, având în vedere viteza nu prea mare a vehiculului, să cadă apoi lateral. Cu o anume probabilitate de a nu fi rănit letal”, a scris Cristian Tudor Popescu (CTP), într-o postare intitulată „Cu capul înainte”.

În schimb, remarcă jurnalistul, tânărul de 35 de ani „s-a aplecat la 90 de grade, ajungând jos, cu capul înainte în fața roților și barei de protecție, unde șansele de supraviețuire sunt minime”.

Potrivit necropsiei, traumatismul cranio-cerebral l-a ucis. În 40 de ani de șoferie, am văzut și am avut niște evenimente de circulație cu pietoni – am reușit să evit de fiecare dată punerea în pericol a vieții lor. În cazul de pe Știrbei Vodă, nu cred că aș mai fi putut”, conchide CTP.

Potrivit Digi FM, anchetatorii merg pe două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în zona Bisericii Luterane din București.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite