Primele imagini cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu. Ce s-a întâmplat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă se fac cercetări cu privire la accidentul de duminică soldat cu decesul unui tânăr de 35 de ani, în care a fost implicată actrița Monica Odagiu, Între timp, au apărut imagini cu momentul tragediei.

România Tv a publicat imagini cu momentul accidentului care a avut loc duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană.

„În jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a precizat Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Monica Odagiu a declarat duminică, după accident, că pietonul a sărit în fața mașinii.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a povestit actrița.

Potrivit Poliției, șoferița nu consumase băuturi alcoolice și nici droguri.

Momentul în care mașina îl lovește pe bărbat FOTO Captură video
Momentul în care mașina îl lovește pe bărbat FOTO Captură video

„Totul a fost înregistrat pe camerele. Nu am putut schimba în niciun fel acest final”

Actrița a mărturisit pe pagina de Facebook că este traumatizantă și trece prin momente grele.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte” a scris Monica Odagiu pe Facebook. 

Monica Odagiu și-a încheiat postarea cu un mesaj pentru familia tânărului.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”. a mai spus Monica Odagiu. 

„S-a aruncat în fața mașinii”

Monica Odagiu a declarat duminică, după accident, că pietonul a sărit în fața mașinii.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a explicat actrița.

Conform Poliției, femeia nu consumase băuturi alcoolice și nici droguri. 

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a precizat Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

A fost deschis un dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite