Spargere la Consiliul Județean Galați. Instituția a fost călcată de hoți în a treia zi de Crăciun

0
Publicat:

Este anchetă la Galați, după ce persoane necunoscute au intrat în sediul Consiliului Județean și au răvășit mai multe birouri. Nu se știe deocamdată dacă au dispărut documente sau alte lucruri care aparțin instituției.

Sediul CJ Galați FOTO: Arhivă
Sediul CJ Galați FOTO: Arhivă

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, la data de 27 decembrie 2022, la ora 06:00, Secția 1 Poliție Galați a fost sesizată telefonic, de un agent de pază al unei firme de profil din municipiul Galați, cu privire la faptul că la obiectivul pe care îl are în pază, respectiv Consiliul Județean Galați, a constatat că mai multe birouri au ușile deschise, iar bunurile din interior sunt răvășite.

„Întrucât cele sesizate au fost constatate și de echipajul de poliție care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, la fața locului, s-a constituit o echipă formată din polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, Secției 1 Poliție – Compartiment Investigații Criminale și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Galați, care efectuează în acest moment cercetarea la fața locului”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Polițiștii vor stabili încadrarea juridică a faptei.

A intrat cu mașina în Orășelul Copiilor din Galați

O femeie beată, aflată la volan, a pătruns cu mașina în zona interzisă din Orașul lui Moș Crăciun, din Galați, și a traversat un pasaj pietonal cu trepte, după care a avariat nouă autovehicule, inclusiv unul al Poliției Locale.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, o femeie de 44 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism a pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, în zona Orașul lui Moș Crăciun, a traversat platoul pietonal din zona monumentului Fata pe valuri, a trecut prin gangul blocului aflat în imediata apropiere și s-a oprit pe strada Vadul Sacalelor, în zona pieței”.

În urma evenimentului au fost avariate nouă autovehicule. Femeia a fost rănită, iar polițiștii au stabilit că era în stare avansată de ebrietate.

„La testarea alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată și cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ”, au precizat polițiștii.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite