O femeie beată a intrat cu mașina în Orășelul Copiilor din Galați. Ce stricăciuni a provocat

0
Publicat:

O femeie beată, aflată la volan, a pătruns cu mașina în zona interzisă din Orașul lui Moș Crăciun, din Galați, și a traversat un pasaj pietonal cu trepte, după care a avariat nouă autovehicule, inclusiv unul al Poliției Locale.

Femeie a avariat nouă mașini FOTO: Grupul Șoferilor
Femeie a avariat nouă mașini FOTO: Grupul Șoferilor

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, o femeie de 44 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism a pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, în zona Orașul lui Moș Crăciun, a traversat platoul pietonal din zona monumentului Fata pe valuri, a trecut prin gangul blocului aflat în imediata apropiere și s-a oprit pe strada Vadul Sacalelor, în zona pieței”.

În urma evenimentului au fost avariate nouă autovehicule. Femeia a fost rănită, iar polițiștii au stabilit că era în stare avansată de ebrietate.

„La testarea alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată și cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ”, au precizat polițiștii.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Două persoană rănite la ieșirea din Galați

Tot pe 26 decembrie, în jurul orei 15:30, a avut loc un alt eveniment rutier pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona Tirighina, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

 Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, ajunși în scurt timp la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din verificările preliminarii, oamenii legii au stabilit că o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei către localitatea Movileni, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum în curbă la stânga și ar fi pierdut controlul direcției, răsturnându-se în afara părții carosabile.

„În urma acestui eveniment rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, dar și a unui minor, cu vârsta de patru ani, pasager în autoturism. Cei doi au fost transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate”, a anunțat IPJ Galați. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite