Șofer fugar vinovat de moartea unui tânăr de 18 ani căruia nu i-a cedat trecerea, prins de agenții de circulație

0
Publicat:

Un tânăr de 18, care avea permis de două luni, a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp din cauza unui șofer pe care a încercat să-l evite pentru că nu a cedat trecerea. Ulterior, bărbatul vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei.

FOTO Poliția Rutieră
FOTO Poliția Rutieră

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, a fost identificat conducătorul autovehicului, în persoana unui bărbat în vârstă de 44 de ani, care a părăsit locului accidentului după ce nu a respectat semnificația indicatorului «Cedează trecerea» și a efectuat virajul la stânga pe șos. Antiaeriană. Ca urmare a acestei manevre, conducătorul autoturismului care circula pe Șoseaua Antiaeriană dinspre Șoseaua Alexandriei către Calea 13 Septembrie a schimbat brusc direcția de mers spre dreapta pentru a evita coliziunea, moment în care a pătruns pe trotuar intrând în coliziune cu un stâlp din beton”, a comunicat Poliția Capitalei.

În urma accidentului de circulație, conducătorul celui de-al doilea autovehiculul, în vârstă de 18 ani, a decedat ca urmare a leziunilor suferite.

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți au dispus reținerea bărbatului în vârstă de 44 de ani pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în arestării preventive.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite