Şeful Sindicatului Poliţiştilor: Accidentul mortal din Argeş, provocat de fostul ministru Chiţoiu. A intrat pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul ministru Daniel Chiţoiu a provocat un accident deosebit de grav în judeţul Argeş
Fostul ministru Daniel Chiţoiu a provocat un accident deosebit de grav în judeţul Argeş

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a afirmat că fostul ministru Daniel Chiţoiu a provocat accidentul din Argeş. „Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze”, a precizat Surugiu.

„Cercetarea la faţa locului s-a terminat încă de ieri şi s-a stabilit cu certitudine că maşina condusă de ministru a părăsit sensul de mers şi a intrat în maşina care circula regulamentar, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacţie sau poate nu a avut nici unde să tragă dreapta pentru a evita coliziunea”, a declarat, vineri, la Digi 24, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu.

Acesta a explicat că, deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care maşina a intrat pe sensul opus.

„Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circla, sunt mai multe ipoteze, probabil că în câteva zile vom afla ce s-a întâmpla

Acesta a explicat că Daniel Chiţoiu este internat la Spitalul Floreasca, dar că în două-trei zile va putea fi externat şi va fi audiat.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, urmând ca mecanismul şi cauzele producerii evenimentului rutier să fie stabilite în urma expertizelor. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 şi 196 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeş. 

Joi, un accident grav s-a produs pe DN 7, în judeţul Argeş. Un bărbat de 82 de ani a murit pe loc şi trei persoane au fost rănite, între care fostul ministru Daniel Chiţoiu. Ulterior, o femeie de 73 de ani a murit la spital.

Citeşte şi:

VIDEO Răsturnare de situaţie. Un martor susţine că Daniel Chiţoiu ar fi provocat accidentul grav de la Zamfireşti

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite