VIDEO Răsturnare de situaţie. Un martor susţine că Daniel Chiţoiu ar fi provocat accidentul grav de la Zamfireşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident grav în apropiere de Zamfireşti
Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident grav în apropiere de Zamfireşti

Un martor aduce noi amănunte în cazul accidentului în care a fost implicat fostul ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, pe Dealul Negru.

Şoferul care se afla chiar în maşina din spatele autoturismului condus de Chiţoiu spune că maşina fostului ministru a intrat pe contrasens şi a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus, conform G4media.

„Audi! N-a intrat în nicio depăşire, nu era nimic în faţă. A părăsit banda şi a intrat pe cealaltă bandă. Loganul venea normal de la Piteşti. Eram în spatele lui (a lui Chiţoiu, n.r.)”, a spus martorul.

Citeşte şi:

Şeful Sindicatului Poliţiştilor: Accidentul mortal din Argeş, provocat de fostul ministru Chiţoiu. A intrat pe contrasens

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfireşti din judeţul Argeş, pe Dealul Negru. Chiţoiu conducea o maşină Audi şi s-a lovit frontal cu un autoturism Logan. Şoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, şi o femeie de 73 de ani, pasageră în acelaşi autoturism, au murit.

Accidentul s-a produs joi, 26 decembrie, în jurul orei 12.00, pe DN7, în comuna Cotmeana, satul Zamfireşti, judeţul Argeş, pe drumul între Vâlcea şi Piteşti. 
 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite