Se caută agenți de poliție. Peste 1.600 de posturi scoase la concurs VIDEO

0
Publicat:

Poliția Capitalei îi anunță pe cei interesați că au început înscrierile în Școlile de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca.

Un număr de 1.640 de locuri sunt scoase la concurs în cadrul celor două școli care pregătesc agenți de poliție. 

Cererile de înscriere sunt depuse exclusiv online, iar data până la care pot fi completate și trimise este 5 noiembrie. 

Printr-o postare pe Facebook, cei de la Poliția Capitalei invită persoanele interesate să afle mai multe detalii despre această meserie în cadrul unui eveniment din malul Sun Plaza. 

Dacă vrei să fim colegi, te așteptăm astăzi, începând cu ora 15.00, în mall Sun Plaza. Acolo îți vom oferi toate informațiile, pe care trebuie să le cunoști, dacă decizi să participi la concursul de admitere. Vom împărtăși cu voi și o parte din secretele meseriei noastre. Hai să ne cunoști! Îți vom arăta ce face un polițist, pentru că există și o parte nevăzută din activitatea noastră.Polițiștii nu stau doar în stradă sau intervin la cazuri. Munca noastră este mult mai complexă și cu siguranță vei găsi ceva să-ți placă. Filmulețul din această postare, de exemplu, este făcut de un coleg de-al nostru. E tare, nu? Alături de noi, face ce îi place. Hai și tu!”, sună invitația lansată de Poliția Capitalei prin intermediul rețelei sociale. 

5 noiembrie este ultima zi de înscriere la Școlile de Agenți de Poliție - FOTO Poliția Română
5 noiembrie este ultima zi de înscriere la Școlile de Agenți de Poliție - FOTO Poliția Română

Doritorii pot depune cererea de înscriere la adresa de email a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) de care aparțin. Dosarul de înscriere se va preda în format fizic până pe 25 noiembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție din județ. Proba psihologică se va susține între 6 și 23 noiembrie în locația IPJ-ului de care aparțineți. Proba sportivă are loc între 7 și 13 decembrie, iar cea scrisă în data de 16 decembrie, la unitatea de învățământ aleasă.  

Proba medicală se va desfășura între 25 decembrie și 24 ianuarie, în ordinea descrescătoare a mediilor finale. Rezulatele finale vor fi publicate până la 10 februarie 2024. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite