Urmărire ca-n filme: Un motociclist de 19 ani a rămas 870 de zile fără permis și a primit o amendă uriașă după ce a fugit de polițiști

0
Publicat:

Un motociclist de 19 ani a fost amendat de polițiștii din județul Gorj cu 6.090 de lei și a rămas fără permis pentru 870 de zile după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. 

Poza din dreapta este făcută după cursa extremă FOTO Facebook/Poliția Română
Poza din dreapta este făcută după cursa extremă FOTO Facebook/Poliția Română

Polițiștii cred că tânărul a fost inspirat de un celebru joc video: „Un teribilism probabil inspirat din jocurile tip GTA, cu un final care nu are legătură cu gaming-ul!”, spune postarea de pe Facebook a Poliției Române. 

Potrivit sursei citate, membrii echipajului de Poliție din Gorj l-au somat pe motociclist să oprească, însă acesta a refuzat, punând în pericol atât propria viața, cât și pe cea a pasagerului și a celorlalți participanți la trafic. 

Agenții au pornit în urmărirea lui, iar cursa a devenit extremă. Motociclistul a schimbat la un moment dat direcția de mers, iar polițiștii au tras un foc de avertizare, însă nimic nu l-a oprit pe tânăr. 

Băiatul a fost prins după ce și-a abandonat motocicleta pe marginea drumului, în încercarea de a scăpa de polițiști. 

Polițiștii au luat mai multe măsuri împotriva acestuia, după ce încălcat numeroase reguli de circulație. Astfel, motociclistul teribilist a fost amendat cu 6.090 de lei și a rămas fără permis pentru 870 de zile. 

Învățați din greșelile altor persoane…sau luați aminte, de învățat, nici vorbă! Viața nu este un joc!”, este avertismentul cu care Poliția Română își încheie postarea. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite