Rusia anunță că viza pentru a vizita țara se obține mai ușor. „Ciudat, că rușii au venit încoace fără viză dintotdeauna“

0
Publicat:

Ambasada Rusiei în România anunță că viza pentru a vizita țara pe care o reprezintă se poate obține mult mai ușor pentru cetățenii din 55 de țări, inclusiv România. Internauții au luat foc.

drapel steag rusia ziua nationala a rusiei foto shutterstock

Cetățenii străini pot obține o viză electronică universală cu intrare unică pentru Rusia începând cu 1 august 2023, relatează TASS.

Vizele electronice pot fi eliberate cetățenilor din 55 de țări, inclusiv România. Viza electronică permite intrarea în Rusia pentru turism, afaceri, cu scopuri umanitare și în calitate de invitați ai cetățenilor ruși. Viza este cu o singură intrare și valabilă timp de 16 zile.

Anunțul de pe Facebook a provocat indignarea internauților. „Ciudat cu vizele astea, că rușii au venit încoace fără viză dintotdeauna. Nu mai bine rămâneți voi dincolo de Urali, acăsică?“, comentează un român.

„Scăpați de Putin și deveniți democrație. Promit că vin. Rusia e frumoasă“, scrie un altul.

La postarea unuia care laudă Rusia, i se răspunde: „du-te si viziteaza tezaurul furat de rusi acum 100 de ani“.

Alții refuză categoric oferta: „Foame mare la Moscova daca ati luat aceasta decizie! Spuneti-le la fraieri ca optiunile de zbor sunt limitate si, evident, ff scumpe!“; „Nu mă interesează țările fasciste conduse de criminali de război“: „Nu avem nevoie de comunism. Nu ducem lipsa cozilor si a painii pe cartela. Cu atat mai mult a Cântarii Romaniei sau a Daciadelor. Nu ne dor de comunismul de tip sovietic. Nu ne e dor de “ elitele” comuniste. De “egalitarismul” comunist nici atat.In schimb ne e dor de generatia de intelectuali omorâti tocmai in inchisorile comuniste!“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite