Regele Charles al III-lea, în România, prințul Harry, la proces. Cei doi nu se vor întâlni la Londra

0
Publicat:

Venirea Regelui Charles în România va coincide cu rara apariție a prințului Harry la Londra, unde va depune mărturie în procesul Mirror Group Newspapers, săptămâna viitoare.

Regele Charles a vizitat de nenumărate ori România FOTO EPA EFE
Regele Charles a vizitat de nenumărate ori România FOTO EPA EFE

La 2 iunie, Regele Charles al III-lea va începe o vizită istorică în România. În acest timp, fiul său, prințului Harry, va fi în Marea Britanie, potrivit The Telegraph.

Prințul Harry va merge la Înalta Curte la începutul lunii iunie, când va da în judecată Mirror Group Newspapers (MGN) pentru acuzații de piraterie telefonică. La ultima sa vizită în Marea Britanie, prințul a fost prezent la încoronarea tatălui său, apoi s-a întors acasă, în California.

Regele Charles al III-lea va sta singur în casa sa din „Transilvania rurală“, întrucât regina nu îl va însoți, preferând să rămână în casa ei din Wiltshire. Cât timp stă la Viscri, regelui îi place să își petreacă zilele făcând drumeții pe dealuri și pictând, precum și să citească seara o carte seara.

„Zona rurală din jurul casei sale din Viscri oferă priveliști cu pajiști cu flori sălbatice, precum și trasee de drumeție și echitație“. Pe proprietatea regelui nu există wifi, televizor sau radio, mai scriu jurnaliștii de la The Telegraph.

În acest timp, prințul Harry este așteptat să depună mărturie la procesul MGN de la Londra, la începutul săptămânii viitoare.

Prinţul Harry a acuzat trustul MGN că foloseşte tehnici ilegale pentru a obţine informaţii şi că a scris aproximativ 150 de articole despre el între 1996 şi 2011, scrie BFM TV. 

Harry a depus o plângere împotriva MGN în 2019. El apare alături de starul pop Elton John, cântăreaţa Cheryl şi actriţa Elizabeth Hurley printre celebrităţile britanice care au cerut despăgubiri de la trustul de presă pentru această piraterie.

Ducele de Sussex este primul membru al familiei regale care depune mărturie într-un proces civil.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite