Pompierii au ajuns cu greu la un incendiu puternic din cauza protestului de pe Şoseaua de Centură. Focul a fost stins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit luni pe Şoseaua Berceni Fort din Capitală unde un utilaj de compactare deşeuri a luat foc. Autospecialele solicitate să intervină au ajuns cu greu să stingă flăcările din cauza traficului blocat de camioanele transportatorilor care protestează pe Şoseaua de Centură a Capitalei.

UPDATE Pompierii au reuşit să stingă incendiul.

Un utilaj de compactare deşeuri a luat foc pe Şoseaua Berceni Fort, în spatele Remat Bucureşti Sud.

„Este vorba despre un utilaj pentru compactare deşeuri, în speţă frigidere. Nu sunt probleme, este spaţiu deschis, nu sunt flăcări şi nici nu sunt persoane rănite”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

La faţa locului au fost trimise pentru a interveni patru autospeciale de stingere, o autoscară şi o echipă de descarcerare, însă acestea nu pot înainta pe Şoseaua de Centură din cauza traficului îngreunat. În zona are loc un protest al tranpsortatorilor.

protest transportatori foto isu bucuresti

   

Trafic blocat pe Şoseaua de Centură

Traficul rutier pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti este blocat, luni, la intersecţia DN Centura Bucureştiului cu drumul care duce către Oraşul Popeşti Leordeni (DN4), din cauza unui grup de autovehicule care staţionează pe suprafaţa carosabilă, potrivit Centrului Infotrafic. 

Poliţiştii mai informează că traficul este îngreunat între localităţile Mogoşoaia şi Otopeni, respectiv Tunari şi Otopeni, din cauza unei coloane de autocamioane care circulă cu viteză redusă, pe prima bandă, pe sensul către Otopeni. 

Mai multe federaţii ale transportatorilor protestează, în fiecare zi de luni, între orele 10 şi 12, pe şoselele de centură ale marilor oraşe din ţară, faţă de scumpirea poliţelor RCA.

Nemulţumiţi de deciziile de până acum ale autorităţilor transportatorii din România pregătesc un protest la nivel naţional pe 15 septembrie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite