O încăierare între români și olandezi s-a soldat cu răniți, în Austria. Motivul pentru care s-au luat la bătaie

0
Publicat:

De la urcarea cu telegondola la încăierare este doar un pas. O bătaie între o familie de români și una de olandezi a avut loc la schi în Otztal, Austria. Incidentul s-a soldat și cu doi răniți, fiind vorba de un român care a fost transportat de urgență cu un elicopter la Spitalul Zams și de un olandez care a preferat să se prezinte singur la medic, conform site-ului de știri OE24.

Solden
Bătaie între o familie de români și una de olandezi la schi. Foto: Arhivă

Potrivit sursei citate, familiile voiau să ajungă la ghețarul Rettenbach. Astfel, membrii celor două familii așteptau telegondola la Schwarzen-Schneid-Bahn, din Solden. 

Liniștea de dinaintea urcării în telegondolă a fost înlocuită de un scandal de proporții la momentul îmbarcării. Se pare că cele două familii s-au luat la ceartă din cauza locurilor, femeile fiind nevoite să urce în a doua cabină a telegondolei.  

După ce au fost separate de soții lor, femeile au început să se certe. Ulterior, acestea i-au sunat pe soți pentru a-i anunța cu privire la schimbul de replici. Cele două familii s-au reunit la stația din mijlocul traseului. 

În mijlocul naturii, membrii celor două familii s-au luat la bătaie, recurgând la „armele” din dotare, precum pumnii și bețele de schi. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite