O elevă de 13 ani a murit, după ce a căzut de la etajul unei vile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata a fost găsită în comă profundă şi şoc hipotermic FOTO Arhivă
Fata a fost găsită în comă profundă şi şoc hipotermic FOTO Arhivă

Eleva de 13 ani din Bucureşti care ar fi căzut de la etajul unei vile din Buşteni a încetat din viaţă marţi seară  la Spitalul Orăşenesc Sinaia.

Ea a fost găsită marţi dimineaţă  în comă profundă şi şoc hipotermic, după ce ar fi căzut de la etajul unei unităţi de cazare şi a stat mai multe ore în frig.

Eleva a supravieţuit peste 12 ore din momentul în care a fost găsită cu temperatura corpului de 19,5 grade. În cursul zilei de marţi, medicii de la SMURD şi cei de la centrul de primiri urgenţe al spitalului din Sinaia i-au făcut masaj cardiac extern, iar după câteva ore inima ei începuse să bată singură, însă tânăra, al cărei corp ajunsese la o temperatură de peste 30 de grade, respira cu ajutorul aparatelor, potrivit Mediafax.

Fata urma să fie transportată la o unitate sanitară din Bucureşti în momentul în care transportul nu ar fi prezentat vreun risc pentru viaţa ei.

Familia elevei, care în cursul zilei de marţi a ajuns la spitalul din Sinaia, a cerut medicilor discreţie în ceea ce priveşte starea acesteia.

Eleva, aflată în tabără, era cazată într-o clădire a Centrului de Pregătire pentru Personalul din Industrie, aflat în subordinea Ministerului Economiei.

Poliţia ia în calcul mai multe ipoteze, inclusiv pe cea a unei căderi accidentale, dar şi ipoteza tentativei de suicid în cazul elevei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite