Noi acuzații împotriva lui Andrew Tate. Dezvăluirile unei femei din Marea Britanie: „A început să mă strângă de gât”

0
Publicat:

Influencerul popular în rândul tinerilor Andrew Tate se confruntă cu noi acuzații, după ce o a patra femeie a decis să-l acționeze în judecată, susținând că a fost agresată de acesta, relatează The Guardian.

Andrew Tate se află în arest la domiciliu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea (Arhivă)
Andrew Tate se află în arest la domiciliu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea (Arhivă)

Aceasta se alătură altor trei femei britanice care vor să-și facă dreptate. Cele trei au anunțat în luna aprilie că au de gând să introducă o acțiune civilă împotriva fostului kickboxer și misoginului autointitulat. 

Femeia, care în prezent are 30 de ani, era studentă atunci când l-a întâlnit pe Andrew Tate. În anul 2014, în timpul unei ieșiri în orașul Luton l-ar fi cunoscut. 

„Inițial, a fost foarte amabil și fermecător și am sfârșit prin a merge acasă cu el", a mărturisit femeia. „În timp ce făceam sex, a început să mă strângă de gât și m-a sugrumat atât de tare încât mi-am pierdut cunoștința. Am crezut că o să mor. Când m-am trezit, el continua să mă violeze. Este dificil să spun asta pentru că este atât de dureros, dar așa a fost", a mai adăugat ea. 

De asemenea, ea susține că a găsit curajul să vorbească după ce a citit mărturiile altor femei „care au fost suficient de curajoase pentru a vorbi despre Tate". 

Sper că povestea mea va ajuta și alte femei să facă același lucru, deoarece este mai ușor să vorbești când îți dai seama că nu ești singură", a mai spus ea. „Inițial, cred că eram în faza de negare după ce s-a întâmplat... Eram tânără și cred că, probabil, m-am învinovățit puțin. De curând, și mai ales după ce a devenit celebru, a devenit imposibil de evitat, deoarece era și este peste tot", a mai mărturisit femeia. 

Conform firmei de avocatură McCue Jury&Partners, scopul acțiunii civile este de a căuta „dreptate, responsabilitate și compensații pentru victimele lui Tate", dar și de a îndemna la „o anchetă penală în Marea Britanie cu privire la infracțiunile comise de Tate, în speranța că acesta va fi urmărit penal și condamnat în Marea Britanie, pe lângă acuzațiile care i se aduc în România". 

   O „forță a binelui”   

Femeile, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, l-au acționat în judecată pe fostul kickboxer pentru presupuse infracțiuni săvârșite între 2013 și 2016, în timp ce acesta locuia în Marea Britanie. În plus, ele susțin că au suferit vătămări fizice și psihice, în urma presupuselor agresiuni sexuale și fizice violente. 

O firmă de pe site-ul Crowdjustice a încasat peste 500 de donații în valoare de circa 15.000 de lire sterline pentru a susține acțiunea împotriva celebrului influencer. 

Frații Tate se află în prezent în arest la domiciliu. Alături de fratele său Tristan Tate, dar și de alte două femei, Luana Radu și Georgiana Naghel, Andrew Tate este acuzat de viol, trafic de persoane și exploatarea femeilor. 

În urmă cu o săptămână, influencerul care este urmărit de mulți tineri a contestat acuzațiile pentru care este cercetat în cadrul unui interviu acordat BBC. Mai mult decât atât, Andrew Tate a afirmat că este o „forță a binelui” și că „acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune".   

Reprezentanții fostului kickboxer nu au răspuns unei solicitări de comentarii. 

În momentul în care a fost anunțată pentru prima dată acțiunea civilă, purtătorul său de cuvânt a afirmat: „Andrew Tate neagă cu vehemență aceste acuzații, de a căror existență nu știa deloc, și este întristat de faptul că presa alege să acționeze ca un intermediar pentru tentativele oportuniste ale femeilor de a obține câștiguri bănești". 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite