Monica Macovei cere încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției în cazul accidentului rutier din 2022. Procurorul refuză SURSE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, a depus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța o cerere pentru încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției, potrivit G4Media. Însă, procurorul de caz nu ar fi acord, potrivit aceleiași surse.

Monica Macovei, fost ministru al Justiției FOTO: Facebook Corina Pastor Photography
Monica Macovei, fost ministru al Justiției FOTO: Facebook Corina Pastor Photography

Monica Macovei  are calitatea de suspect în dosarul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care vizează accidentul din luna octombrie a anului trecut. Decizia i-a fost comunicată fostului ministru la începutul acestui an. 

Potrivit procedurii, urmează noi audieri în acest dosar, audieri la care vor participa și fostul ministru, victima și martorii.

Fostul ministru al Justiției a fost implicată într-un accident rutier pe 8 octombrie 2022, soldat cu rănirea gravă a unui motociclist. Aceasta l-a chemat în judecată pe procurorul care investighează cazul și parchetul din care face parte – Parchetul Curții de Apel Constanța. Monica Macovei acuză proasta gestionare a dovezilor și a solicitat o nouă expertiză a mașinii după accident. Obiectul dosarului civil îl constituie asigurare dovezi.

"Astăzi (8 octombrie 2022 n.red.) am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față,  mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui", a scris Monica Macovei pe contul de Facebook. 

În urma impactului, motociclistul a fost grav rănit. La fața locului au ajuns un echipaj al serviciului de Ambulanță Județean și elicopterul SMURD. Pacientul prezenta o fractură deschisă la membrul inferior, o fractură deschisă la membrul superior și traumatism toracic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite